• IMG 20190502 111435773 4
  • IMG 20190418 150930210 3
  • IMG 20190418 151016102 3
  • Knipsel2

Eindeseizoensvaart 2005

Het moment was weer aangebroken. Iedereen stond 's morgens al weer te drummen om zich in te schrijven. Het weer was wel iets minder maar dat kon niet deren. Met tal van opdrachten onderweg werd het Kanaal naar Beverlo afgevaren op zoek naar die ondenkbare rariteiten. Het was weer best gezellig, een drukte van jewelste soms, maar meestal genieten van die mooie momenten.

 

  Het begon al met een 'vree' moeilijke opdracht. Gelukkig stond Willy op de brug om wat te helpen of sommige hadden het hele bord meegenomen.
Klassiek stond Jan er weer met zijn rommelbak. Ongelofelijk wat hij altijd maar vindt op zolder. Zelfs voor de oude rotten onder ons is het soms raden naar de 'exotische' voorwerpen.  
 

Aan de Blauwe Kei stond de veldkeuken weer opgesteld en kon ieder zich te goed doen aan pompoensoep met balletjes en een lekkere boterham met kop of kaas.

Hoe dit toch kan smaken als je wat honger hebt!

Maar niet alleen eten, ook theoretische en practische proeven waren er te vervullen. Om de lijst met additionele vragen te bekomen moest men eerst aan de overkant een bonnetje nemen. En dit was voor velen een hachelijke onderneming.  
  Nadat iedereen zijn proeven beïndigd had, eventuele antwoorden en foto's had teruggevonden en zijn buikje vol had, kon het tweede gedeelte van de dag aanvangen. Soms leek het dan ook wel een autostrade met alle drukte van boten.
Zo te zien had iedereen er zin in. Yes! yes!  
  Aan de Lido Visvijvers was ook nog een practische proef voorzien. Touwtrekken. En aan de verkrampte gezichten was duideijk te zien dat dit menens was.
De eerste in het rijtje, Willy van de Seagull, mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Op de prijsuitreiking stond een ontmoedigde Pol op de laatste plaats. Kon niet ! Bleek het inderdaad een foute telling te zijn. Die jury van tegenwoordig !

Meer foto's in het fotoalbum

Copyright © 2020 Jachtclub Leopoldsburg. Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt gebruik van cookies om U toe te laten door de website te bladeren. Deze cookies worden noch manueel noch automatisch verwerkt voor verder gebruik.
Akkoord Niet akkoord